“Изграждането на силна, социална и индустриална държава с проспериращ и

...
 “Изграждането на силна, социална и индустриална държава с проспериращ и
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Изграждането на силна, социална и индустриална държава да бъде новата ни национална кауза

 

“Изграждането на мощна, обществена и индустриална страна с проспериращ и благополучен български народ би трябвало да бъде  новата ни национална идея към която да се обединим ”. С тези думи ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се обърна към българските жители и им честити националния празник. Ето какво написа още той в профила си във Facebook:
-->
“Днес е ден за национална горделивост. Преди 145 години Свободата на България стана допустима, тъй като революционната концепция беше национална идея на всеки един българин.

3-ти март потвърди, че българите съумяваме да реализираме задачите си единствено тогава, когато сме единни.

Днес България и българския народ имаме потребност от нова национална идея, която да ни сплоти.

Изграждането на мощна, обществена и индустриална страна с проспериращ и благополучен български народ би трябвало да бъде  нашата нова национална идея, само че триумфа и постигането на тази цел наложително минава през оптимално единодушие и единство. Не инцидентно Апостола на Свободата Васил Левски споделя „ Всичко се състои в нашите задружни сили, против тях не може да противостои и най-силната буря. ”

Наш дълг е да осъществим завета на нашите предшественици и да бъдем единни като нация освен по време на националните празници, а през всичките дни от годината.

Днес повече от всеки път имаме потребност да възродим духа, идеала, морала и полезностите на нашите предшественици, без които Освобождението на България от турско иго преди 145 години нямаше да бъде допустимо.

Честит народен празник, българи! 

Дълбок реверанс пред делото и паметта на българските опълченци, както и на всички съветски, румънски, фински, украински, белоруски воини и на всички знайни и незнайни герои, дали живота си за Свободата и Независимостта на Родината!

Да живее и да пребъде България! ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР